Свето Писмо на македонски јазик

Соломонови Изреки 3:5 Надевај се на Господа од сè срце и не се потпирај врз твојот разум. Стар Завет

Јас сум Бог твој

Исаија 41:10 Јас ќе те закрепам и ќе ти помогнам, ќе те поддржам со десницата на Мојата правда. Стар Завет Не плаши се, зашто Јас сум со тебе; не се вознемирувај, зашто

Јас ве праќам како овци меѓу волци

Матеј 10:16/17 Нов Завет бидете мудри како змии и незлобни како гулаби.
ABOUT US

We are Taking Small Steps to Make Earth Better Planet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit dolo rem consequ untur natus laudantium commodie adipis.
The name of the Lord is a strong tower; the righteous run into it and are safe.
Place Of Heaven
Lorem ipsum dolor, consectetur elit, sed do tempor incididunt labore.
Study Bible
Lorem ipsum dolor, consectetur elit, sed do tempor incididunt labore.

“Pray! And listen to God! You can do this alone, but find somebody to do it with you”

Real Story Cross Journey from Anna Hampton
MINISTRIES

Our Ministries

Call Us

684 West College St. Sun City, USA.

+8 (123) 985 789

[email protected]

Call Us

684 West College St. Sun City, USA.

+8 (123) 985 789

[email protected]

GET IN TOUCH

We are Taking Small Steps to Make Earth Better Planet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisi cing elit dolo rem consequ untur natus laudantium commodie adipis proin viverra nisi at nisl imperdiet auctor.
OUR BLOG

Latest Posts