Пад на човекот

Артист Caspar Luyken (or Luiken) (1672-1708)
Гравирање. Илустрација на историјата на Стариот Завет ги слави иконите репрезентативците, Објавено во Нирнберг од Велс во 1708 година (и повторно објавено во 1712 година, а можеби и подоцна).

  • Date
  • Client
  • Duration
  • Share